Így használd a Veszprémünk.hu oldalt

Regisztrálj, töltsd ki a profilod adatait, tedd közzé a zenéidet, eseményeidet, beszélgess a többi zenésszel. Ebben a cikkben leírjuk, mit, hol találsz.

utolsó mód.: május 10. 18:06 | Veszprémünk admin

 

 

Az oldal címlapjával már valószínűleg találkoztál. A legfrissebb híreket, legújabb zenéket és közelgő eseményeket egyből áttekintheted ennek segítségével.

 

 

Ahhoz, hogy aktív tagja legyél a közösségnek, regisztrálni kell. Ezt megteheted az adataid beírásával, de Facebook és Google fiókodat is használhatod erre a célra.

 

 

Később természetesen már csak a bejelentkezést kell használnod. Itt szintén használhatod a regisztrációkor használt Facebook vagy Google fiókod. 

 

 

Bejelentkezés után a saját tartalmaidat, zenéid, eseményeid láthatod, illetve innen kiindulva tudsz újakat is megadni. (Az új zene/új esemény gombra kattintva a beállítás felületre ugrasz át.)

 

 

Következő lépésként a Vezérlő/Beállítások felületre menj. Itt meg tudsz adni minden fontos információt magadról, zenekarodról, továbbá itt lesz lehetőséged új zenét, eseményt megadni, továbbá a zenekarod tagjait is meg tudod hívni. Az új tartalmak megjelenéséhez az admin jóváhagyása szükséges. Ehhez egy kis türelmet kérünk.

 

 

 

A felső menük között találod a híreket. Ezt az admin frissíti. Te is ajánlhatsz cikket a Beszéljük ki megfelelő rovatában.

A programok és a friss zenék menü alatt a felhasználók által közzétett, az admin által elfogadott tartalmak jelennek. meg.

A Beszéljük ki a klasszikus fórum. Ez fokozatosan bővül a következő hetekben, hónapokban. Ha van egy jó témajavaslatok, írd be az Ötletek a Veszprémünk.hu témához. Itt azt is várjuk, ha valami kérdésed van az oldal használatával kapcsolatban.

 

 

 

Köszönjük, hogy itt vagy, kezdd el használni az oldalt, tölts fel zenéket, programokat.
 

Ha szeretnél fellépni novemberben Veszprémben, itt az idő, jelentkezz!
Elindult Veszprém új, zenei portálja, ahol összejönnek a jó hangok.